De Wasserij Brakstraat 14 4331 TN Middelburg  Tel: 011-8623499

Bedrijven

Onze belangrijkste doelstelling is ervoor te zorgen dat al uw werknemers elke dag opnieuw in een schone, veilige en comfortabele werkkleding aan de slag kunnen. Goede functionele werkkleding verhoogt niet alleen de productiviteit, maar draagt tevens bij tot het imago van het bedrijf. Onze medewerks zijn allemaal gespecialiseerd voor het verwerken van uw opdracht.

Horeca

De Wasserij rust restaurants en hotels uit met gepaste linnen. Natuurlijk voorzien wij ook het volledige onderhoud van al het linnen.

Bedrijfskleding

De Wasserij levert bedrijfskleding die nodig zijn voor specifieke werkzaamheden in elke branche. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons bedrijfskleding te kopen of te huren. U heeft nergens meer omkijken naar. Wij verzorgen de reiniging, reparatie en vervanging. U beschikt altijd over voldoende kleding voor uw medewerkers. Al onze bedrijfskleding voldoen aan de door de overheid gestelde eisen qua veiligheid.

Barcode in kleding

Waar ligt uw bedrijfskleding, hoe vaak wordt het gereinigd? Door het laten inbrengen van barcodes kunt u zelf bijhouden hoe vaak elke kledingstuk gewassen wordt en waar het zich bevindt. Wij kunnen alle kledingstukken voorzien van deze barcodes. Ook kunnen wij uw kledingstukken voorzien van uw bedrijfslogo. Gedrukt of geborduurd.

Linnenverhuur

De Wasserij is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels,  restaurants, bungalowparken, bed & breakfast en pensions. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het leveren tegen een scherpe prijs.  Bij ons kunt u onder andere terecht : bed- en badlinnen, keukenlinnen, tafellinnen en servetten. U heeft altijd voldoende linnen op voorraad. Voor de start van de samenwerking voorzien wij onze klanten van een linnenpakket op maat.  In overleg met onze klanten kijken wij vervolgens welke kwaliteit, afmetingen en de hoeveelheid gewenst zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Zorgsector

Het op juiste wijze behandelen van linnen van uw cliënten vergt de nodige kennis en expertise,. Op onze afdeling wordt zowel het sorteren , reinigen als het vouwen van het linnen zeer zorgvuldig uitgevoerd om slijtage en verlies te voorkomen. In samenspraak met onze klanten kan het linnen op locatie, per afdeling of op persoons gebonden niveau worden verpakt en afgeleverd.

Stomerij

Bij ons kunt u ook terecht met al uw stoomgoed. De stomerij heeft ook een milieu verantwoordelijkheid, dus alleen ecologisch toegestaan, multifunctioneel product op basis van een puur natuur oplosmiddel, biologisch afbreekbaar wordt bij ons voor stomen en vlekken behandeling gebruikt.